| Benodigdheden | |
|---|---|
| Oven | |
| Koekenpan |
Bereidingstijd: 20 minuten
(+ 20 minuten oventijd)
24 stuks
| Ingrediënten | |
|---|---|
| 1 ui | |
| 1 teen knoflook | |
| 400 gr spinazie | |
| 1 ei | |
| 8 plakken bladerdeeg | |
| 200 gr feta |
| Bereidingswijze | |
|---|---|
| 1. Verwarm de oven voor op 200 graden. | |
| 2. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. | |
| 3. Bak de ui en knoflook in een koekenpan. Voeg de spinazie toe en laat deze slinken. | |
| 4. Klop het ei los. | |
| 5. Beleg het bladerdeeg met de spinazie en verbrokkel de feta erover. Zorg ervoor dat één rand niet belegd is. | |
| 6. Rol het bladerdeeg op. Smeer de rand die niet belegd is in met het losgeklopte ei. | |
| 7. Leg de bladerdeeghapjes 5 minuten in de vriezer. Vervolgens snijd je ze in 3 gelijke stukken en leg je ze op een bakplaat met bakpapier. | |
| 8. Smeer het bladerdeeg in met ei. | |
| 9. Plaats de bladerdeeghapjes 20 minuten in de oven. | |
| 💡 TIP! Vries de bladerdeeghapjes in, zodat je ze bij de volgende borrel alleen hoeft op te warmen in de oven. |
Reactie plaatsen
Reacties