| Benodigdheden | |
|---|---|
| Oven | |
| Kookpan | |
| Koekenpan |
Bereidingstijd: 15 minuten
(+ 10 minuten oventijd)
10 stuks
| Ingrediënten | |
|---|---|
| 1/2 rode ui | |
| 1/2 paprika | |
| 1 rode peper | |
| 150 gr half-om-half gehakt | |
| 1 el Mexicaanse gehaktkruiden | |
| 10 champignons | |
| 20 gr geraspte kaas |
| Bereidingswijze | |
|---|---|
| 1. Verwarm de oven voor op 180 graden. | |
| 2. Snipper de ui en snijd de paprika en rode peper fijn. | |
| 3. Meng het gehakt met de gehaktkruiden en de gesneden groenten. | |
| 4. Bak het mengsel rul in een koekenpan. | |
| 5. Hol de champignons zo ver mogelijk uit. Blancheer deze 3 minuten in kokend water. | |
| 6. Smeer de binnnenkant van de champignon in met crème fraîche. Vervolgens verdeel je het gehaktmengsel erover. Eindig met de geraspte kaas. | |
| 7. Zet 10 minuten in de oven, totdat de kaas gesmolten is. |
Reactie plaatsen
Reacties