| Benodigdheden | |
|---|---|
| Oven | |
| Bakpapier |
Bereidingstijd: 20 minuten
(+ 15 minuten oventijd)
15 stuks
| Ingrediƫnten | |
|---|---|
| 6 plakken bladerdeeg | |
| 1 ei | |
| 75 gr geraspte kaas | |
| 1 el rozemarijn |
| Bereidingswijze | |
|---|---|
| 1. Plak 2 bladerdeegplakken aan elkaar. Zorg ervoor dat ze goed op elkaar aansluiten. | |
| 2. Snijd de bladerdeeg in 5 gelijke stroken over de lengte. | |
| 3. Draai spiralen van de bladerdeegstroken en leg op de met bakpapier beklede bakplaat. | |
| 4. Klop het ei los. | |
| 5. Smeer de stengels in met het losgeklopte ei. Verdeel vervolgens de geraspte kaas en rozemarijn over de stengels. | |
| 7. Bak de stengels af in 15-20 minuten in de oven. |
Reactie plaatsen
Reacties