| Benodigdheden | |
|---|---|
| Koekenpan | |
| Cocktailprikkers |
Bereidingstijd: 20 minuten
14 stuks
| Ingrediƫnten | |
|---|---|
| 1 teen knoflook | |
| 14 gepelde gamba's | |
| 1 el olijfolie | |
| 1/4 tl cayennepeper | |
| 1/2 mango | |
| Peper en zout |
| Bereidingswijze | |
|---|---|
| 1. Snijd de knoflook fijn. | |
| 2. Marineer de gamba's in de olijfolie, knoflook en cayennepeper. Breng op smaak met peper en zout. | |
| 3. Snijd de mango in 14 blokjes. | |
| 4. Wok de gamba's gaar in een koekenpan. Laat de gamba's afkoelen. | |
| 5. Leg een gamba op een mangoblokje en doe er een prikker doorheen. |
Reactie plaatsen
Reacties