| Benodigdheden | |
|---|---|
| Oven | |
| Bakpapier |
Bereidingstijd: 10 minuten
(+ 15 minuten oventijd)
12 stuks
| Ingrediƫnten | |
|---|---|
| 3 plakken bladerdeeg | |
| 1 eidooier | |
| 3 el suiker | |
| 1 tl kaneel |
| Bereidingswijze | |
|---|---|
| 1. Verwarm de oven voor op 180 graden. | |
| 2. Laat het bladerdeeg ontdooien. Snijd vervolgens in vier gelijke stukken. | |
| 3. Klop de eierdooier los en bestrijk het bladerdeeg met het ei. | |
| 4. Meng de suiker en kaneel door elkaar. Verdeel het mengsel vervolgens over het bladerdeeg. | |
| 5. Zet 15 minuten in de oven. | |
| š” TIP! Lekker met opgeklopte slagroom. |
Reactie plaatsen
Reacties