| Benodigdheden | |
|---|---|
| Koekenpan | |
| Tapasprikkers |
Bereidingstijd: 30 minuten
8 stuks
| Ingrediƫnten | |
|---|---|
| 250 gr chorizo (stuk) | |
| 150 gr kastanjechampignons | |
| 200 ml rode wijn | |
| 2 el honing | |
| 2 tenen knoflook | |
| 1 el olijfolie | |
| Peper en zout |
| Bereidingswijze | |
|---|---|
| 1. Ontvel de chorizo en snijd in dikke plakken. | |
| 2. Verwijder de steeltjes van de champignons. | |
| 3. Bak de chorizo in een droge koekenpan. Voeg na 5 minuten de rode wijn en honing toe. Laat het geheel 10 minuten pruttelen. | |
| 4. Snijd de knoflook fijn. | |
| 5. Verwarm de olijfolie in een koekenpan. Wok hierin de champignons met de knoflook. | |
| 6. Maak spiesjes van de gebakken champignons en de chorizo. Bestrooi met peper en zout. |
Reactie plaatsen
Reacties