| Benodigdheden | |
|---|---|
| Oven |
Bereidingstijd: 15 minuten
(+ 25 minuten oventijd)
16 stuks
| Ingrediƫnten | |
|---|---|
| 1/2 ui | |
| 8 plakken bladerdeeg | |
| 2 frikandellen | |
| 3 el mayonaise | |
| 3 el curry | |
| 1 ei |
| Bereidingswijze | |
|---|---|
| 1. Verwarm de oven voor op 200 graden. | |
| 2. Snipper de ui. | |
| 3. Klop het ei los. | |
| 4. Snijd het bladerdeeg door midden. Verdeel hier vervolgens de mayonaise, curry en ui over. | |
| 5. Snijd de frikandellen in vieren. Vervolgens snijd je deze nog een keer horizontaal door. | |
| 6. Leg de frikandellen in het midden van het bladerdeeg. | |
| 7. Vouw de bladerdeeghapjes dicht. Smeer in met het losgeklopte ei. | |
| 8. Zet 25-30 minuten in de oven. |
Reactie plaatsen
Reacties