| Benodigdheden | |
|---|---|
| Frituurpan | |
| Keukenpapier |
Bereidingstijd: 25 minuten
20 stuks
| Ingrediƫnten | |
|---|---|
| 1,5 teen knoflook | |
| 150 gr tomato frito | |
| 1,5 Italiaanse kruiden | |
| 1,5 tl gedroogde basilicum | |
| 1,5 tl paprikapoeder | |
| 150 gr mini mozzarellabolletjes | |
| 2 eieren | |
| 100 gr bloem | |
| 100 gr paneermeel | |
| Peper en zout |
| Bereidingswijze | |
|---|---|
| 1. Snijd de knoflook fijn. | |
| 2. Meng de tomato frito met de knoflook, Italiaanse kruiden, basilicum en paprikapoeder. Breng op smaak met peper en zout. | |
| 3. Dep de mozzarellabolletjes zo droog mogelijk met behulp van keukenpapier. | |
| 4. Klop de eieren los. Vul daarnaast een schaaltje met bloem en een schaaltje met paneermeel. | |
| 5. Rol de mozzarellabolletjes door de tomato frito, vervolgens door de bloem, dan door de eieren en als laatste door het paneermeel. Zorg ervoor dat het hele balletje bedekt is. | |
| 6. Frituur de tomaat-mozzarella balletjes 2-3 minuten op 180 graden. |
Reactie plaatsen
Reacties