| Benodigdheden | |
|---|---|
| Koekenpan |
Bereidingstijd: 20 minuten
20 stuks
| Ingrediƫnten | |
|---|---|
| 1 ui | |
| 1 teen knoflook | |
| 1/2 rode peper | |
| 450 gr half-om-half gehakt | |
| 4 el paneermeel | |
| 1 ei | |
| 1/2 tl sambal | |
| 2 el bakboter | |
| 5 el ketjap | |
| 2 el ketchup | |
| 1 el sojasaus | |
| 1 el honing |
| Bereidingswijze | |
|---|---|
| 1. Snipper de ui en snijd de knoflook en rode peper fijn. | |
| 2. Meng de gesneden groenten met het gehakt, paneermeel, ei en sambal in een kom. | |
| 3. Draai van het mengsel ongeveer 20 gehaktballetjes. | |
| 4. Verwarm de boter in een koekenpan en voeg de gehaktballetjes toe. | |
| 5. Bak de gehaktballetjes bruin aan beide kanten. | |
| 6. Maak een saus door de ketjap, ketchup, sojasaus en honing te mengen. | |
| 7. Wanneer de gehaktballetjes bijna gaar zijn, voeg je het sausmengsel toe. Verwarm kort mee. |
Reactie plaatsen
Reacties