| Benodigdheden | |
|---|---|
| Oven | |
| Koekenpan |
Bereidingstijd: 15 minuten
(+ 8 minuten oventijd)
2 pizza's
| Ingrediënten | |
|---|---|
| 1/2 rode ui | |
| 2 wraps | |
| 2 el crème fraîche | |
| 2 el geraspte kaas | |
| 1 el pijnboompitten | |
| 1 el truffelmayonaise | |
| 100 gr parmaham | |
| 20 gr rucola |
| Bereidingswijze | |
|---|---|
| 1. Verwarm de oven voor op 180 graden. | |
| 2. Snijd de ui in halve ringen. | |
| 3. Verdeel de crème fraîche en ui over de wraps. | |
| 4. Strooi de geraspte kaas over de wraps. | |
| 5. Doe de wraps 8 minuten in de oven. | |
| 6. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan, totdat deze goudbruin zijn. | |
| 7. Verdeel de truffelmayonaise, pijnboompitten, parmaham en rucola over de wraps. | |
| 💡 TIP! Doe de truffelmayonaise in een boterhamzakje. Knip vervolgens een klein puntje van het zakje af. Zo kun je mooie lijnen truffelmayonaise over je wrap pizza heen trekken. |
Reactie plaatsen
Reacties