| Wat heb je nodig voor 12 stuks? | |
|---|---|
| 1/2 ui | |
| 1 teen knoflook | |
| 70 gr tomatenpuree | |
| 250 gr tomatenblokjes | |
| 1 el Italiaanse kruiden | |
| 6 plakjes chorizo | |
| 12 mini pasteitjes | |
| 50 gr geraspte kaas | |
| Peper en zout |
| Bereidingswijze | |
|---|---|
| 1. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. | |
| 2. Fruit de ui en knoflook een paar minuten aan in een koekenpan. Voeg vervolgens de tomatenpuree toe en bak 3 minuten mee. | |
| 3. Voeg de tomatenblokjes en Italiaanse kruiden toe aan de saus. Breng op smaak met peper en zout en laat de saus inkoken. | |
| 4. Verwarm de oven voor op 165 graden. | |
| 5. Snijd de chorizo in kleine stukjes. | |
| 6. Vul de pasteitjes met de tomatensaus en de chorizo. Maak af met de geraspte kaas. De overige saus kun je gebruiken bij je pasta of eventueel invriezen. | |
| 7. Bak de pasteitjes 10 minuten in de oven. |
Reactie plaatsen
Reacties