| Wat heb je nodig voor 30 stuks? | |
|---|---|
| 1 ei | |
| 8 plakken bladerdeeg | |
| 12 plakken salami | |
| 200 gr geraspte kaas | |
| Italiaanse kruiden | |
| Peper en zout |
| Bereidingswijze | |
|---|---|
| 1. Verwarm de oven voor op 200 graden. | |
| 2. Klop het ei los. | |
| 3. Plak 2 plakken bladerdeeg aan elkaar. Zorg ervoor dat ze goed op elkaar aansluiten. | |
| 4. Verdeel de salami en geraspte kaas naar smaak over het bladerdeeg. Zorg ervoor dat één rand niet belegd wordt. Bestrooi met peper en zout naar smaak. | |
| 5. Rol het bladerdeeg op. Smeer de rand die niet belegd is in met het losgeklopte ei. | |
| 6. Leg de pizzarolletjes 5 minuten in de vriezer. Vervolgens snijd je ze in 8 dunne plakken en leg je ze op een bakplaat met bakpapier. | |
| 7. Smeer het bladerdeeg i n met ei. Bestrooi met Italiaanse kruiden naar smaak. | |
| 8. Plaats de pizzarolletjes 20 minuten in de oven. |
Reactie plaatsen
Reacties