| Benodigdheden | |
|---|---|
| Koekenpan |
Bereidingstijd: 10 minuten
8 stuks
| Ingrediƫnten | |
|---|---|
| 2 el bakboter | |
| 50 gr spinazie | |
| 3 eieren | |
| 1 el roomkaas kruiden | |
| 50 gr gerookte zalm | |
| Bereidingswijze | |
|---|---|
| 1. Verwarm de boter in een koekenpan. Doe hier vervolgens de spinazie in en laat slinken. | |
| 2. Klop de eieren los in een kom. Giet deze vervolgens in de koekenpan. Zet op laag vuur en doe een deksel op de pan. Keer de omelet na 8-10 minuten om. | |
| 3. Laat de omelet afkoelen. | |
| 4. Besmeer de omelet met de roomkaas. Verdeel vervolgens de gerookte zalm over de omelet. | |
| 5. Rol de omelet op en snijd in 8 gelijke plakken. |
Reactie plaatsen
Reacties