| Benodigdheden | |
|---|---|
| Koekenpan |
Bereidingstijd: 15 minuten
10 stuks
| Ingrediƫnten | |
|---|---|
| 50 gr spekjes | |
| 50 gr groene pesto | |
| 2 el mayonaise | |
| 2 wraps | |
| 120 gr carpaccio | |
| 30 gr parmezaanse kaas | |
| 20 gr rucola | |
| Peper en zout |
| Bereidingswijze | |
|---|---|
| 1. Bak de spekjes krokant in een koekenpan. | |
| 2. Maak een saus door de pesto en de mayonaise te mengen. | |
| 3. Verdeel de saus over de wraps. | |
| 4. Beleg de wraps met carpaccio. Breng op smaak met peper en zout. | |
| 5. Strooi de parmezaans kaas erover en beleg de wraps met spekjes en rucola. | |
| 6. Rol de wraps op en snijd in plakken. |
Reactie plaatsen
Reacties