| Wat heb je nodig voor 10 stuks? | |
|---|---|
| 20 stuks cherrytomaat | |
| 6 el olijfolie | |
| 1 el balsamico | |
| 1 tl rozemarijn | |
| 1 stokbrood (afgebakken) | |
| 1 teen knoflook | |
| 3 el zuivelspread | |
| 100 gr gerookte zalm | |
| Peper en zout |
| Bereidingswijze | |
|---|---|
| 1. Verwarm de oven voor op 200 graden. | |
| 2. Doe de tomaatjes in een ovenschaal. Besprenkel met 2 el olijfolie, balsamico en rozemarijn. Breng op smaak met peper en zout. | |
| 3. Pof de tomaatjes 25-30 minuten in de oven. | |
| 4. Snijd het stokbrood in schuine plakken en leg op een bakplaat. Verdeel 4 el olijfolie over de broodjes en bestrooi met peper en zout. Bak de stokbroodjes 12-15 minuten af in de oven. | |
| 5. Wanneer de plakken stokbrood afgekoeld zijn, strijk je met een teen knoflook over het stokbrood heen. | |
| 6. Besmeer de broodjes met de zuivelspread. Verdeel vervolgens de zalm en tomaatjes over de broodjes. |
Reactie plaatsen
Reacties