| Benodigdheden | |
|---|---|
| Oven |
Bereidingstijd: 15 minuten
4 stuks
| Ingrediƫnten | |
|---|---|
| 2 pitabroodjes | |
| 50 gr rucola | |
| 100 gr beenham | |
| 1 el mayonaise | |
| 1 tl mosterd | |
| 1 tl honing | |
| 1 tl citroensap | |
| 1 tl dille |
| Bereidingswijze | |
|---|---|
| 1. Bak de pitabroodjes af en laat vervolgens goed afkoelen. | |
| 2. Snijd de pitabroodjes open. Beleg deze vervolgens met de rucola. | |
| 3. Verdeel de beenham over de pitabroodjes. | |
| 4. Meng de mayonaise, mosterd, honing, citroensap en dille. | |
| 5. Maak de pitabroodjes af met de honing-mosterdsaus. |
Reactie plaatsen
Reacties