| Benodigdheden | |
|---|---|
| Koekenpan |
Bereidingstijd: 10 minuten
2 schaaltjes
| Ingrediënten | |
|---|---|
| 25 gr pijnboompitten | |
| 1/4 rode ui | |
| 2 stuks cherrytomaat | |
| 100 gr crème fraîche | |
| 100 gr guacamole | |
| 100 gr tomatentapenade | |
| 20 gr geraspte oude kaas |
| Bereidingswijze | |
|---|---|
| 1. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan. | |
| 2. Snipper de ui en snijd de cherrytomaat fijn. | |
| 3. Verdeel de crème fraîche over de schaaltjes. Vervolgens verdeel je de guacamole en de tapenade over de schaaltjes. | |
| 4. Garneer de nachodip met de pijnboompitten, ui, cherrytomaat en oude kaas. | |
| 💡 TIP! Lekker als dip bij nacho's. |
Reactie plaatsen
Reacties