| Benodigdheden | |
|---|---|
| Oven | |
| Muffinvorm | |
| Steelpan | |
| Mixer |
Bereidingstijd: 30 minuten
(+ 20 minuten oventijd)
12 stuks
| Ingrediƫnten | |
|---|---|
| 170 gr kruidnoten | |
| 35 gr ongezouten roomboter | |
| 300 gr monchou | |
| 2 eieren | |
| 50 gr basterdsuiker | |
| 1 tl vanille aroma | |
| 75 gr melkchocolade | |
| 50 gr chocolade kruidnoten |
| Bereidingswijze | |
|---|---|
| 1. Verwarm de oven voor op 175 graden. | |
| 2. Vet de muffinvorm in met boter. | |
| 3. Smelt de roomboter in een steelpan. | |
| 4. Maal ondertussen 120 gr kruidnoten fijn en meng met de gesmolten roomboter. Verdeel de bodem over de muffinvorm. | |
| 5. Mix de monchou, eieren, suiker en vanille aroma tot een gladde massa. Verdeel het mengse lvervolgens over de vormpjes. | |
| 6. Zet de muffinvorm 20 minuten in de oven. Laat vervolgens een uur afkoelen in de oven. Vervolgens laat je de cheesecake minimaal een uur opstijven in de koelkast. | |
| 7. Smelt de chocolade au bain-marie. Giet vervolgens de gesmolten chocolade over de cheesecake. | |
| 8. Maak de gebakjes af met de overige kruidnoten en chocolade kruidnoten. |
Reactie plaatsen
Reacties