| Benodigdheden | |
|---|---|
| Koekenpan |
Bereidingstijd: 20 minuten
(+ 30 minuten marineren)
4 personen
| Ingrediƫnten | |
|---|---|
| 250 gr champignons | |
| 1 paprika | |
| 2 cm gember | |
| 1 teen knoflook | |
| 1/2 rode peper | |
| 2 el hoisin saus | |
| 2 el ketchup | |
| 1 el honing | |
| 1 el olijfolie | |
| 1 tl citroensap | |
| 1 stengel bosui | |
| 1 el sesamzaadjes |
| Bereidingswijze | |
|---|---|
| 1. Snijd de champignons in kwarten en de paprika in grove stukken. Schil de gember en snijd de knoflook, gember en rode peper fijn. | |
| 2. Meng de knoflook, gember, rode peper, hoisin saus, ketchup, honing, olijfolie en citroensap door elkaar. | |
| 3. Doe de champignons en de paprika in een kom en giet daar de saus overheen. Laat minimaal een halfuur marineren. | |
| 4. Wok in een koekenpan het groente-mengsel inclusief de saus voor 5-6 minuten. | |
| 5. Snijd ondertussen de bosui in ringen. | |
| 6. Garneer de Oosterse champignons met de bosui en maak af met sesamzaadjes. |
Reactie plaatsen
Reacties