| Benodigdheden | |
|---|---|
| Prikkers | |
| Koekenpan |
Bereidingstijd: 15 minuten
12 stuks
| Ingrediënten | |
|---|---|
| 300 gr kippendij | |
| 2 tenen knoflook | |
| 2 el sojasaus | |
| 1 el ketjap | |
| 3 el mayonaise | |
| 1 el bakboter | |
| 50 gr taugé | |
| 2 el sesamzaadjes | |
| Peper en zout |
| Bereidingswijze | |
|---|---|
| 1. Snijd de kippendij in kleine stukken. Snijd ook de knoflook fijn. | |
| 2. Meng de kip met de knoflook, 1 el sojasaus en ketjap. Breng op smaak met peper en zout. Laat even staan. | |
| 3. Maak een soja-mayonaise door 1 el sojasaus te mengen met de mayonaise. | |
| 4. Rijg de kippendij aan de spiesjes. | |
| 4. Verwarm de bakboter in de koekenpan. Bak de spiesjes 10-12 minuten. | |
| 6. Verdeel de taugé over een bord. Leg de kipspiesjes op de taugé. Bestooi met de sesamzaadjes. |
Reactie plaatsen
Reacties