| Benodigdheden | |
|---|---|
| Koekenpan | |
| Prikkers |
Bereidingstijd: 15 minuten
6 stuks
| Ingrediƫnten | |
|---|---|
| 175 gr half-om-half gehakt | |
| 1 ei | |
| 2 el paneermeel | |
| 1/2 tl uienpoeder | |
| 1/2 tl cayennepeper | |
| 1/2 tl knoflookpoeder | |
| 3 stuks cherrytomaat | |
| 20 gr komkommer | |
| 6 mini broodjes | |
| 50 gr ijsbergsla | |
| 3 el oranje brulsaus | |
| Peper en zout |
| Bereidingswijze | |
|---|---|
| 1. Meng het gehakt met het ei, paneermeel en de kruiden. Breng op smaak met peper en zout. | |
| 2. Kneed hamburgers van het gehaktmengsel en bak gaar in een koekenpan. | |
| 3. Halveer de cherrytomaatjes en snijd de komkommer fijn. | |
| 4. Snijd de broodjes open. Verdeel hierover de hamburgers, ijsbergsla, komkommer en oranje brulsaus. | |
| 5. Doe een halve cherrytomaat aan een prikker en steek deze door het broodje hamburger. |
Reactie plaatsen
Reacties