 
                    | Benodigdheden | |
|---|---|
| Oven | |
| Bakpapier | 
Bereidingstijd: 15 minuten
(+ 20 minuten oventijd)
20 stuks
| Ingrediënten | |
|---|---|
| 2 stuks zoete aardappel | |
| 2 el olijfolie | |
| 100 gr brie | |
| 10 stuks pecannoot | |
| Peper en zout | 
| Bereidingswijze | |
|---|---|
| 1. Verwarm de oven voor op 200 graden. | |
| 2. Schil de zoete aardappel en snijd in dunne plakken. | |
| 3. Leg de plakken zoete aardappel op een bakplaat en besprenkel met de olijfolie. Breng op smaak met peper en zout. | |
| 4. Plaats de zoete aardappel 20 minuten in de oven. | |
| 5. Snijd de brie in 20 kleine stukken en breek de pecannoten in tweeën. | |
| 6. Leg de brie en pecannoot op de zoete aardappel en zet 5 minuten terug in de oven. | 
 
                                
Reactie plaatsen
Reacties