| Benodigdheden | |
|---|---|
| Koekenpan | |
| Kookpan |
Bereidingstijd: 20 minuten
20 stuks
| Ingrediënten | |
|---|---|
| 150 gr spekjes | |
| 100 gr champignons | |
| 1 teen knoflook | |
| 20 stuks rigatoni pasta | |
| 1 el mascarpone | |
| Peper |
| Bereidingswijze | |
|---|---|
| 1. Bak de spekjes krokant in een droge koekenpan. | |
| 2. Hak de champignons en knoflook zeer fijn. Meng de spekjes met de knoflook en champignons. | |
| 3. Kook de pasta gaar in een kookpan. | |
| 4. Verwarm het champignonmengsel in een koekenpan. Voeg na 3 minuten de mascarpone toe. Breng op smaak met peper. | |
| 5. Giet de pasta af. Knip vervolgens één kant open. Vul de pasta met het champignonmengsel. | |
| 💡 TIP! Maak de gevulde pasta van tevoren en verwarm ze voor gebruik kort in de oven of magnetron. |
Reactie plaatsen
Reacties