| Benodigdheden | |
|---|---|
| Oven | |
| Muffinvorm |
Bereidingstijd: 15 minuten
(+ 20 minuten oventijd)
12 stuks
| Ingrediƫnten | |
|---|---|
| 12 plakken bladerdeeg | |
| 8 eieren | |
| 4 el melk | |
| 2 el tomatenpuree | |
| 1 el Italiaanse kruiden | |
| 8 plakken salami | |
| 20 cherrytomaat | |
| Peper en zout |
| Bereidingswijze | |
|---|---|
| 1. Verwarm de oven voor op 200 graden. | |
| 2. Vet de muffinvorm in met boter. Doe vervolgens in elk vormpje een plak bladerdeeg. Druk deze goed aan. | |
| 3. Klop de eieren met de melk los. Voeg hier de tomatenpuree en Italiaanse kruiden aan toe. Breng op smaak met peper en zout. | |
| 4. Snijd de plakken salami in kleine stukjes en de cherrytomaat in plakjes. | |
| 5. Verdeel de salami over de muffinvormpjes. Vervolgens giet je het ei-mengsel erover en eindig je met de plakjes cherrytomaat. | |
| 6. Plaats de muffinvorm 20 minuten in de oven. |
Reactie plaatsen
Reacties