| Benodigdheden | |
|---|---|
| Oven |
Bereidingstijd: 10 minuten
(+ 20 minuten oventijd)
1 broodje
| Ingrediƫnten | |
|---|---|
| 1 stokbrood | |
| 200 gr kippendij | |
| 20 ml ketchup | |
| 20 ml ketjap | |
| 20 ml honing | |
| 20 gr bruine suiker | |
| 2 el kokosrasp | |
| 1 teen knoflook | |
| 30 gr geraspte kaas |
| Bereidingswijze | |
|---|---|
| 1. Verwarm de oven voor op 180 graden. | |
| 2. Hol het stokbrood uit. | |
| 3. Snijd de kip in kleine stukjes en bak kort aan in de koekenpan. Voeg hier vervolgens de ketjap, ketchup, honing, bruine suiker en kokosrasp aan toe. | |
| 4. Snijd de knoflook fijn en voeg toe aan de kip. | |
| 5. Vul het stokbrood met de kip en geraspte kaas. Bak het stokbrood in 15-20 minuten af in de oven. |
Reactie plaatsen
Reacties
Hoeveel kokosrasp? Ik zie het niet bij de ingrediƫnten staan en ben er juist zo gek op!