| Benodigdheden | |
|---|---|
| Kookpan |
Bereidingstijd: 15 minuten
(+ 30 minuten kooktijd)
0,75 liter
| Ingrediënten | |
|---|---|
| 1 appel | |
| 2 sinaasappels | |
| 1/2 citroen | |
| 0,75 ltr rode wijn | |
| 5 stuks kruidnagel | |
| 3 stuks steranijs | |
| 2 kaneelstokjes | |
| 2 el rietsuiker | |
| 2 el honing |
| Bereidingswijze | |
|---|---|
| 1. Snijd de appel in stukken en de sinaasappel en citroen in schijfjes. | |
| 2. Zet de kookpan op het vuur. Voeg de rode wijn toe. Vervolgens voeg je het fruit, de kruiden, het rietsuiker en de honing toe. | |
| 3. Laat dit een halfuur op het vuur staan. Zorg ervoor dat de temperatuur niet boven de 70 graden komt, want het mag niet koken. |
Reactie plaatsen
Reacties