| Benodigdheden | |
|---|---|
| Oven |
Bereidingstijd: 15 minuten
(+ 8 minuten oventijd)
12 stuks
| Ingrediënten | |
|---|---|
| 1 stokbrood (afgebakken) | |
| 4 el olijfolie | |
| 1 teen knoflook | |
| 150 gr ricotta | |
| 50 gr frambozen | |
| 50 gr blauwe bessen | |
| 4 el frambozenjam | |
| Peper en zout |
| Bereidingswijze | |
|---|---|
| 1. Verwarm de oven voor op 180 graden. | |
| 2. Maak een mengsel van de olijfolie, peper en zout. | |
| 3. Snijd het stokbrood in schuine plakken en leg deze op een ovenrooster zonder bakpapier. | |
| 4. Smeer één kant in met de olijfolie en plaats 8 minuten in de oven. Laat het stokbrood afkoelen. | |
| 5. Strijk met de teen knoflook over de plakken heen. | |
| 6. Besmeer de stokbroodjes met de ricotta. Verdeel hier vervolgens de frambozen, blauwe bessen en jam over. |
Reactie plaatsen
Reacties