Bereidingstijd: 15 minuten
8 stuks
| Ingrediƫnten | |
|---|---|
| 1 komkommer | |
| 120 gr zalm | |
| 5 gr verse dille | |
| 1 tl mierikswortel | |
| 1/2 tl citroensap | |
| 1/2 tl mosterd | |
| 1/2 tl witte wijnazijn | |
| 1 tl viseitjes | |
| Peper |
| Bereidingswijze | |
|---|---|
| 1. Snijd de komkommer in 8 gelijke stukken. Hol de komkommer uit, zodat je deze kunt vullen. | |
| 2. Snijd de zalm in blokjes en de dille fijn. Meng de zalm met de dille, mierikswortel, citroensap, mosterd en witte wijnazijn. Breng op smaak met peper. | |
| 3. Vul de komkommer met de zalm. Maak het hapje af met de viseitjes. |
Reactie plaatsen
Reacties