| Benodigdheden | |
|---|---|
| Koekenpan |
Bereidingstijd: 10 minuten
2 naanbroodjes
| Ingrediƫnten | |
|---|---|
| 25 gr pijnboompitten | |
| 2 bosuitjes | |
| 2 naanbroodjes (afgebakken) | |
| 2 el groene pesto | |
| 120 gr carpaccio | |
| 30 gr parmezaanse kaas | |
| 20 gr rucola | |
| Peper en zout |
| Bereidingswijze | |
|---|---|
| 1. Rooster de pijnboompitten kort in een droge koekenpan. | |
| 2. Snijd de bosuitjes fijn. | |
| 3. Besmeer de naanbroodjes met de pesto. Verdeel hier vervolgens de carpaccio over. Breng op smaak met peper en zout. | |
| 4. Maak de naanbroodjes af met de pijnboompitten, bosuitjes, parmezaanse kaas en rucola. |
Reactie plaatsen
Reacties