| Benodigdheden | |
|---|---|
| Oven |
Bereidingstijd: 15 minuten
(+ 8 minuten oventijd)
12 stuks
| Ingrediënten | |
|---|---|
| 1 stokbrood (afgebakken) | |
| 4 el olijfolie | |
| 1 wilde perzik | |
| 1 teen knoflook | |
| 6 el zuivelspread | |
| 6 blaadjes basilicum | |
| 2 el balsamico | |
| Peper en zout |
| Bereidingswijze | |
|---|---|
| 1. Verwarm de oven voor op 180 graden. | |
| 2. Maak een mengsel van de olijfolie, peper en zout. | |
| 3. Snijd het stokbrood in schuine plakken en leg deze op een ovenrooster zonder bakpapier. | |
| 4. Smeer één kant in met de olijfolie en plaats 8 minuten in de oven. | |
| 5. Snijd de perzik in dunne plakken en hak de basilicum fijn. | |
| 6. Wanneer de plakken stokbrood afgekoeld zijn, strijk je met een teen knoflook over de plakken heen. | |
| 7. Besmeer de stokbroodjes met de zuivelspread. Verdeel hier vervolgens de perzik en fijngehakte basilicum overheen. Bestrooi met peper en zout. | |
| 8. Maak de bruschetta met de balsamico. |
Reactie plaatsen
Reacties
Dit was lekkerrrr!