| Benodigdheden | |
|---|---|
| Oven |
Bereidingstijd: 15 minuten
(+ 8 minuten oventijd)
12 stuks
| Ingrediënten | |
|---|---|
| 1 stokbrood (afgebakken) | |
| 4 el olijfolie | |
| 1/2 rijpe avocado | |
| 1 teen knoflook | |
| 100 gr rauwe ham | |
| 4 el ricotta | |
| Peper en zout |
| Bereidingswijze | |
|---|---|
| 1. Verwarm de oven voor op 180 graden. | |
| 2. Maak een mengsel van de olijfolie, peper en zout. | |
| 3. Snijd het stokbrood in schuine plakken en leg deze op een ovenrooster zonder bakpapier. | |
| 4. Smeer één kant in met de olijfolie en plaats 8 minuten in de oven. | |
| 5. Haal het vruchtvlees uit de avocado en prak het geheel. Breng op smaak met peper en zout. | |
| 6. Wanneer de plakken stokbrood afgekoeld zijn, strijk je met een teen knoflook over de plakken heen. | |
| 7. Verdeel de avocado, ricotta en rauwe ham over de stokbroodjes. |
Reactie plaatsen
Reacties