| Benodigdheden | |
|---|---|
| Oven |
Bereidingstijd: 15 minuten
(+ 8 minuten oventijd)
12 stuks
| Ingrediënten | |
|---|---|
| 1 stokbrood (afgebakken) | |
| 4 el olijfolie | |
| 1 rijpe avocado | |
| 50 gram feta | |
| 1/4 rode ui | |
| 4 stuks cherrytomaat | |
| 1 teen knoflook | |
| Peper en zout |
| Bereidingswijze | |
|---|---|
| 1. Verwarm de oven voor op 180 graden. | |
| 2. Maak een mengsel van de olijfolie, peper en zout. | |
| 3. Snijd het stokbrood in schuine plakken en leg deze op een ovenrooster zonder bakpapier. | |
| 4. Smeer één kant in met de olijfolie en plaats 8 minuten in de oven. | |
| 5. Haal het vruchtvlees uit de avocado en prak het geheel. Breng op smaak met peper en zout. | |
| 6. Snipper de ui en snijd de feta en cherrytomaatjes fijn. | |
| 7. Wanneer de plakken stokbrood afgekoeld zijn, strijk je met een teen knoflook over de plakken heen. | |
| 8. Verdeel de avocado, ui, feta en tomaat over de stokbroodjes. |
Reactie plaatsen
Reacties