| Benodigdheden | |
|---|---|
| Koekenpan |
Bereidingstijd: 10 minuten
5 stuks
| Ingrediƫnten | |
|---|---|
| 25 gr pijnboompitten | |
| 2 tl groene pesto | |
| 2 tl mayonaise | |
| 3 el truffelmayonaise | |
| 120 gr carpaccio | |
| 25 gr rucola | |
| 5 soepstengels | |
| 20 gr geraspte oude kaas | |
| Peper en zout |
| Bereidingswijze | |
|---|---|
| 1. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan. | |
| 2. Meng de pesto en mayonaise tot een pestomayonaise. | |
| 3. Besmeer het bovenste gedeelte van de soepstengel met de truffelmayonaise. | |
| 4. Leg 2 plakjes carpaccio naast elkaar. Verdeel hier de rucola over. Breng op smaak met peper en zout. | |
| 5. Rol de soepstengel in de carpaccio. | |
| 6. Doe op elke carpaccio een aantal toefjes pestomayonaise. Strooi hier vervolgens de pijnboompitten en oude kaas over. |
Reactie plaatsen
Reacties