| Wat heb je nodig voor 12 stuks? | |
|---|---|
| 1 stokbrood (afgebakken) | |
| 4 el olijfolie | |
| 2 peren | |
| 2 el honing | |
| 1 teen knoflook | |
| 4 el zuivelspread | |
| 50 gr veldsla | |
| 50 gr walnoten | |
| Peper en zout |
| Bereidingswijze | |
|---|---|
| 1. Verwarm de oven voor op 180 graden. | |
| 2. Maak een mengsel van de olijfolie, peper en zout. | |
| 3. Snijd het stokbrood in schuine plakken en leg deze op een ovenrooster zonder bakpapier. | |
| 4. Smeer één kant in met de olijfolie en zet 8 minuten in de oven. | |
| 5. Snijd de peer in plakjes en grill deze 3 minuten in een grillpan of onder een tosti-ijzer. De laatste minuut voeg je 1 el honing toe, zodat de peer karameliseert. | |
| 6. Meng de geitenkaas met 1 el honing en de yoghurt tot een glad geheel. | |
| 7. Wanneer de plakken stokbrood afgekoeld zijn, strijk je met een teen knoflook over het stokbrood heen. | |
| 8. Besmeer de stokbroodjes met de zuivelspread. Bestrooi met peper. | |
| 9. Maak het broodje af met de sla, gekarameliseerde peer en walnoten. |
Reactie plaatsen
Reacties