| Benodigdheden | |
|---|---|
| Koekenpan |
Bereidingstijd: 30 minuten
6 stuks
| Ingrediƫnten | |
|---|---|
| 5 sjalotjes | |
| 2 tenen knoflook | |
| 100 gr uitgebakken spekjes | |
| 250 ml rode wijn | |
| 3 el balsamico | |
| 100 gr brie | |
| 6 stuks roggebrood | |
| 40 gr rucola |
| Bereidingswijze | |
|---|---|
| 1. Snipper de sjalotjes en snijd de knoflook fijn. Wok deze ongeveer 5 minuten in de pan. Bak vervolgens de spekjes voor 3 minuten mee. | |
| 2. Voeg de rode wijn en balsamico toe. Zet het vuur laag en laat rustig sudderen. Na 15-20 minuten is de compote klaar. | |
| 3. Snijd de brie in plakken. | |
| 4. Verdeel de rucola over het roggebrood. Maak af met de brie en uiencompote. | |
Reactie plaatsen
Reacties